Hi, ik ben Kim

Eigenaresse van Kimsfotos. Ik ben 24 jaar, woon in Venhuizen een mooi dorp tussen Hoorn en Enkhuizen. Ik help jou graag om momenten puur, spontaan en precies zoals ze zijn vast te leggen, voor altijd. Ik ben een spontane fotograaf en weet wat ik doe. Ik hou van mensen, contact leggen en samenwerken.

Ik wil iets blijvends voor jou maken, waar je een warm en trots gevoel bij krijgt, iedere keer als je er naar kijkt. En of het nou de hele familie, je gezin, jij als ondernemer, jij zwanger, je pasgeboren kindje  of jullie bruiloft is. Ik doe het allemaal want ik vind alles leuk en heb me dus ook in alles gespecialiseerd en verdiept. Mijn stijl zou ik omschrijven als warm en spontaan.  Ik fotografeer met veel passie, het is wat ik het allerliefste doe. En ook de selectie maken en nabewerking stop ik veel tijd en energie in. Ik vind het heerlijk om de foto’s die zijn gemaakt nog meer te laten spreken.

In groep 7 kreeg ik mijn eerste kleine camera en ging ik al volop al mijn buurmeisjes en nichtjes fotograferen. Sindsdien is mijn liefde voor fotografie alleen maar groter geworden. Toen ik naar het VMBO ging kreeg ik het advies om ICT en Grafische vormgeving te doen, dit beviel mij wel. Creatief bezig zijn en mooie dingen maken. Na het VMBO ben ik dan ook verder gegaan met grafische vormgeving op het MBO niveau 4 in Hoorn. Ik wilde eigenlijk een opleiding in de fotografie doen, maar na lang nadenken heb ik toch besloten om dat niet te doen. Achteraf ben ik blij dat ik eerst grafische vormgeving heb gestudeerd. Ik kan nu heel veel kanten op, het combineren van fotografie en vormgeving bijvoorbeeld.

Mijn verdere hobbies en interesses zijn vooral muziek, lekker met mijn vrienden zijn en wandelen met de hondjes. Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek en deze passie deel ik met mijn vader. Ik zing ook graag. Daarnaast houd ik ervan om gezellig uiteten te gaan met vrienden, dagjes/weekendjes weg en op die manier mooie herinneringen maken.

Wie ga je ontmoeten als je een shoot boekt? Wat weetjes over mij:

  • Ik ben gek op kinderen en dieren!
  • Mijn lievelingseten is Lasagna en Wraps
  • Ik hou heel erg van muziek, alle soorten. En ik ben al zolang ik me kan herinneren fan van Adele.
  • Ik heb 6 tattoos op mijn armen en enkel
  • Ik hecht veel waarde aan foto’s, ook van mezelf, vroeger of de mensen om mij heen.
  • Ik heb een oudere broer, waarmee ik heel goed op kan schieten. We zijn zelfs 2 keer met elkaar op vakantie geweest.
  • Ik wist in groep 6 al dat ik fotograaf wilde worden. 
  • Ik heb een opleiding voor Grafisch ontwerper gedaan ik maak dus ook complete huisstijlen, websites en ander drukwerk.
  • Ik werk 2,5 dag bij een communicatie bureau en drukkerij. Als web- en grafisch designer.
  • Ennnn… ik praat graag. Dat kan ik dus goed toepassen om je op je gemak te stellen. Ik krijg vaak als feedback dat ik mensen op hun gemak laat voelen en dat de communicatie zo fijn is!
Scroll naar boven