Mini shoots 8 juni 2024

De minishoots van 8 juni 2024 waren een groot succes! Georganiseerd in een prachtige tuin op de Hemweg in Wijdenes, Noord-Holland, onderdeel van de open tuinen. Deze unieke locatie, beschikbaar dankzij de oom en tante van Robin, biedt talloze mogelijkheden voor schitterende foto’s. Met een doek, kruk, hobbelpaard en een kledingrek vol jurken, was ik helemaal klaar voor de dag! Iedereen arriveerde netjes op tijd en de kinderen genoten volop van de tuin. Ze renden, speelden, ontdekten en knuffelden, terwijl de zon prachtig scheen. Dit perfecte weer maakte de dag nog beter. De foto’s zijn geweldig geworden en iedereen was dolblij met het resultaat.
 
Het is zo leuk om zo’n dag te organiseren en bezig te zijn met wat ik het allerliefste doe: liefde vastleggen op de mooiste manieren. Van zwangerschappen tot baby’s en gezinnen, ik heb ze allemaal vastgelegd! En het mooiste van alles? De zwangere vrouwen komen terug voor een newborn shoot.
 
Met deze minishoots is opnieuw bevestigd waarom ik zo van mijn werk hou. De perfecte combinatie van een prachtige locatie, stralend weer, en blije gezichten. Ik kijk uit naar de volgende minishoot dag op weer een mooie locatie in Noord-Holland!
Scroll naar boven